Steun ons - Autisme Antwerpen

Title
Ga naar de inhoud

Steun ons

Wie zijn wij
Financiële steun
 
Autisme Antwerpen is momenteel een feitelijke vereniging. De kost voor een VZW op te starten is momenteel nog te zwaar om dragen en weegt nog niet op aan de hand van de inkomsten en uitgaven die onze vereniging heeft.
Toch zouden we dit graag in de toekomst willen doen om onze vereniging verder te kunnen uitbreiden.
 
Waarom zou u Autisme Antwerpen dan ook steunen?

We houden onze praatavonden bewust gratis zodat iedereen kan komen. Want het leven is al duur genoeg en als je een kind met een zorgnood hebt dan komen daar nog extra kosten bij. Ook de wachtlijsten in Vlaanderen voor hulp zijn zo groot dat vrijwillige hulp van ervaringsdeskundigen meer dan welkom zijn.
Wij zijn nu  enkele jaren bezig en zien ons ledenaantal telkens stijgen, maar ook de nood voor meer praatgroepen in de provincie wordt groter.
 
Daarom zijn werkingsmiddelen meer dan nodig.
Wij hopen als vereniging dat u ons mee wil steunen en hierdoor onze vereniging verder kan doen bloeien en groeien.
Hierdoor kunnen wij elk jaar onze website blijven betalen zodat wij zichtbaar blijven maar ook flyers kunnen drukken.
Tegelijkertijd kunnen wij de mensen die naar onze praatgroep komen drank aanbieden en blijft onze praatgroep gratis.

Onze stiekeme droom?
Als we een mooi bedrag bij elkaar hebben gesprokkeld dan gaan we een fijne dag organiseren om ouders een ontspannende moment te bieden waarbij er activiteiten worden georganiseerd op maat van kinderen en jongeren met autisme. En wie weet kunnen we nog meer doen om ouders een hulp te bieden.

U kan ons op 3 manieren financiëel ondersteunen;

Overschrijving

via rekeningnummer BE74 9731 1826 9407, elke bijdrage is welkom en draagt bij tot een blijvende toekomst van de praatgroep.

Poëzieboekje
 
Door middel van de aankoop van een poezieboekje;
 
U kan op het boekje klikken om deze te bestellen of via info@autismeantwerpen.net

 
Trooper

Via deze link www.trooper.be/autismeantwerpen komt u rechtstreeks op onze trooper pagina. U kan hier op de webshop van uw keuze gaan en uw aankopen doen die u wenst te doen. Na betaling van uw aankopen gaat er een precent van de webwinkel naar onze vereniging. En het best is u betaald geen cent meer maar toch ondersteun je onze werking. Hoeveel die percent is hangt van webshop tot webshop af.


 
 

 
Terug naar de inhoud